З любови ми...

Вячеслав Романовський
З любові ми - провісники весни -
І нас ніколи не збороти зимам
З морозами, хурделицями злими.
Бо крім тепла, в огромі новизни
Ми несемо ще й животворні зливи.

Щоб котики вербові й першоцвіт,
Потому ряст і золоті кульбаби
Зимовий дух однині не скував би,
Щоб зелен-цвітом оновився світ
З цілунків щедрих весняної зваби.