Вечiрн фламенко

Александр Зубрий
Вечiрнє фламенко.

…У блакитному озері неба
Танцюють рожеві фламінго
Між хмар – пустотливих зебр -
Вогнистий танок фламенко.

І сонця бринять кастаньєти,
А вітер плеще в долоні,
Солов’ї -кантаори квартетом
Повітруль будять в лісі сонних.

Світ фарбує калиновим соком
Танцюристів вечірніх коло,
Ніби краль струнких та високих
Землю вкрили bata de cola…

2011

Вata de cola – плаття танцівниць фламенко.
Кантаори – співаки фламенко.