***

Настюша Солнышко
А за вікном уже весна,
така весела і сумна.
З одного боку - щастя й спів,
а з іншого - журба дощів.

Початок кращий за кінець,
бо там нема болю сердець,
зневири в силі почуттів...
Лиш крик щоб дощ усе спинив.

П'янкий квітковий аромат
нехай поверене все назад.
Колись ти це казав мені,
і все так само на весні.

Наперекір від сподівань
нам не позбутись всіх страждань.
Але якби всі розуміли
що сильно ми колись любили...