Работа подождет! На украинском языке

Ветер Зимний
Мати з дочкою вже зранку -
На лавочку сіли,
Та знайому стару тему
Знову обсудили.

Згадували «незлим словом»
Подружок та сваху,
В діло це - старі, іржаві -
Забивали  цвяхи.

Треба було б щось робити -
Та часу немає,
Краще знов поговорити!
Робота?!....Чекає!