Дочка На украинском языке

Ветер Зимний
Дочка сидить собі та гадає:
«Де б кого найняти,
Щоб роботу поробив -
Брудну та закляту?!».

Валяться вже стіни в хаті,
Посуд геть не митий,
Як то кажуть у народі -
«Корито розбите!».

Дочка – років  вже під сорок,
Чоловіка мала,
Та кохання «неземне»
Все життя чекала.

Від  кохання вона ще,
Гроші  ждала добрі -
Тільки, правда, на таке
Не знайшлись хоробрі.