чому?

Зоря Доры
чому ти так рано встаєш?
чому куриш?завжди каву п'єш?
чому в трамваях любиш їздити?
дивитись на зорі,через забори лізти?
і носиш полосаті всякі сорочки,
по вечорах сидиш, мовчиш?
чому ти не виказуєш ,що хочеш засміятись,
або за руку з нею потриматись?

можливо краще б ти був жвавим ,
жартівливим,як усі
але я б не покохала тебе таким і все...