Краю мiй рiдний!

Василенко Таня
Час летить невпинно
Проходить все і все старіє
Та робиться якось дивно,
Що край наш лише молодіє
Річка наша все красивішає
І зацвіта зелений ліс
Вся природа веселішає,
Ніби радість хтось приніс.
О,краю мій рідний!
Який ти красивий,
Прекрасний і чистий,
Чарівний і милий.
Всі любуються тобою
Зеленим лісом і водою,
І чудесними лугами,
І просторими полями.
У кожного в серці живе рідний край
Ти знай про нього і пам'ятай,
Що кращого місця нема на Землі,
Де завжди лунають веселі пісні,
Де завжди сяє сонце привітне
І все навкруги квітками квітне.
У кожної людини своя є Батьківщина
Кохана, рідна й чарівна -
Такою є для мене Борівщина,
Вона для мене така одна!