***

Анжелика Машина
Без перцю

Чудова ніч, чудова,
Ніч, де зникають слова,
Там де я і ти –
Життя прийди!

Моя любов не згасне,
Палахкотить моє серце,
Життя прекрасне,
Тільки без перцю!

В ночі згасають зорі,
Я щаслива, що з тобою,
Ти і я – два серця!
Вони обидва без перця!

Я жалію, що не разом
Ми зараз…. Кипить мій розум!
Але це лиш мить!
Щастя дзвенить!

1.02.11 р.