Кохання

Валентина Андрущенко Франчук
Кохання ,що ти є?
Можливо птахом синім
В серцях гніздо ти в"єш
з двох долей воєдино.

Кохання, де ти є?
Тебе шукати мушу,
Ти сонцем , що встає
Увійдеш в мою душу.

Я буду берегти,
Тебе в собі плекати,
Щоби могло зрости
й сил до життя давати.

Лише б тебе знайти,
Молю про це у Бога,
Ти променем зорі
Вкажи мені  дорогу.