Бабуся i малюк

Ольга Глапшун
               

     Молоді батьки прогулюються з малюком, який, очевидно, не так давно навчився бігати і прагне вдосконалювати свою майстерність. За мить він опинився біля старенької бабці, демонструючи їй нову іграшку. Тремтячою, зморшкуватою рукою стара гладить малюка по голові.
     Татусь з невдоволеним виразом обличчя підхоплює сина на руки. Він явно не в захваті від того, що убого одягнена жінка з потертою сумкою та ціпком торкнулася його сина.
     А малий, виглядаючи з-за батькового плеча, махає бабусі рукою.
     У нього наразі свої критерії оцінки людини – лагідний погляд та добра усмішка.