Души моей чувства

Кристина Павлова 2
Море теплих слів я скажу тобі
І лише ніч бажанням серце накриє
Поцілунком вітер розбудить на зорі
Від кохання до тебе душа моя мліє!
Ти подивись на зорі , вони прекрасні
Ти подивись на цю блакить
А де ж твої очі, такі вони ясні
Побачити їх хоч на мить…
Приспів:
В твої очах я хочу тонути
І полетіти на крилах щастя до небес
До губ твоїх ніжно губами торкнутись
І полинути в райський світ чудес.
Бо ти моє бажання і надія
Ти моя частиночка душі, ти моя мрія.
Ти зірочка ясна ,що зійшла в небі
Бути з тобою поруч це все ,що мені треба.

Без слів я все що хочеш зрозумію
Сумну годину ніжністю й теплом я заміню.
Від печалі коханням прикрию
І радістю серденько наділю.
Для тебе подарую світло я
Здійсню усі твої надії
І шепотітимуть вуста
Що « …лиш твоя й здійсню всі мрії … »