***

Анна Гуменюк
Самотність – душа поета,
Любов – пристрасть душі,
Ненависть – присмак кохання,
Дивні і ніжні слова:
„я кохаю тебе!” –
та це лиш порив,
порив болю й бажання бути для когось потрібним.
І все ж  таки – це однина,
і вільна і постійна самотність ,
Кохання – це бажання чогось, і пристрасть у цьому не головна,
І тільки самотність душу береже