Натхнення

Курикова Наталья
Натхнення, то велика сила,

Натхнення- джерело буття,

Якби могла, якби я вмiла,

Натхненням зберегти життя,

В дитинствi час пливе поволi,

Старiем, вiн летить як птах,

Ми всi залежимо вiд долi

I всi у Господа в руках...

(вот такие мысли приходят, когда думаешь о тех, кто ушёл насовсем ((.)

05.02.11

Li