***

Эффект Осени
Безсоння до пів п’ятої ранку.
І я у депресії,
Ти здаєш сесію.
Моя лютнева експресія..
Лікую депресію,
Вивчаю прогресію.

Безсоння до ранку,
Концептуально готую сніданки.
Акварельні світанки
І кава до ранку.
Літрами сльози збираю у банку,
І я поринаю у спогади ранків
Коли із тобою стрічали світанки.
Кредити довіри вичерпують банки
Коли на годиннику пів п’ятої ранку.

І ось я одна зустрічаю світанки,
Одна я спокійно готую сніданки.
Вже більше не вірю в чиїсь обіцянки,
Каву розчинну заварюю з банки…
І знову безсоння до пів п’ятої ранку.