азиз

Саиль Мусаев
Чох сёз демяк истяйирдим мян сяня,
Синямдя ня суаал вар, деярдим узуня.
Вахт - девр, эллийир оз ишини,
Хаят гедир, галырах джавабсыз.
Чох севянняр гёрмушям омрюмдя,
Севиб, севирям деяндя,
Хэчь ная баша дюшмурям, няя гёря?
Индии ханым гёрдум,
Баша дущдум о сёзляри,
Уряйими она вердим.
Индидя умуднян яшыйырам мян даха,
Бакия гетмяй, вар мяним арзумда.
Аллах ёлуму ачых этсин.
Сяни гёрмяя дя тялястирсин.
Билирям, гызы 100 истияр,
Бири алар…..
Амма демяк истийирям мян сяня
Но этот случай не для меня.