Лиш з тобою Л

Ано Домини
Писалось дуже давно, тому віршик такий... трошки дитячий...

Мені так хочеться полинути з Тобою
В країну мрій, де мовчазні вогні.
Де світло місяця, немов в казковім сні
Лягає на співучий шум прибою.

Де ніч гаптує золотом зірок
Небес тендітних чорний ніжний шовк
І солов'ї дарують спів весною...
Я хочу це почути лиш з Тобою.

Я хочу лиш з Тобою день зустріти
Побачити, як промінь ріже тьму.
Світанок пошепки благословити,
Відчути серцем - Я Тебе люблю.

Прошу, не бійся і зроби свій перший крок.
Полинемо з Тобою до зірок.
Я не бажаю собі щастя чи спокою.
Життя побачити Я хочу лиш з Тобою.