Бо вiд любовi обелiск стоiть в душi

Василий Никонюк -Партия Регионов
З відкритим серцем я до тебе йшла
І від любові в небі зірку запалила
І може небо підтвердити зорі теж
Найяскравіша моя зіронька світила

Я вибирала не знайшла правдивий шлях
Мене зумів ти обмануть, так винна я
Тобі повірила  любила а в житті
Не зможу вірити як вірила тобі

Слова любові говорив і я пішла
І відпустила всі гальма тобі повірила
Свій перший крок який зробила у житті
Був у любові але опіки тяжкі

Я вибирала не знайшла правдивий шлях
Мене зумів ти обмануть так , винна я
Тобі повірила  любила а в житті
Не зможу вірити як вірила тобі

Неначе вітер і мороз твої слова
Якщо не треба відпусти і вільна я
Щоб як пташина і як риба у ріці
Бо від любові обеліск стоїть в душі