ТОБ

Сергей Кононенко
                ТОБІ
                моїй дружині присвячується

Тобі  природу  літа  я  дарую,
Тебе  я  обіймаю  і  цілую.
Дарую  зорі  тихі  та  далекі,
Дарую  небо, де  летять  лелеки.

Тобі  я  ласку  слова  промовляю
І  знов  цілую, знову  обіймаю.
Тобі  шепочу  я  про  літо  тепле,
Яке  мандрує  лісом, полем, степом.

Летять  птахи  у  нас  над  головою,
І  так  щасливий  я, бо  я  з  тобою,
І  знов  шепочу, але  вже  про  осінь,
Що  людям  чарівні  дари  приносить.

З  тобою  нерозлучні  ми  навіки,
Люблю  тебе, і  не  заради  втіхи.
На  цьому  світі  я  живу  тобою
І  в  щастя  я  пірнаю  з  головою.

Пливу  я  в  щасті, мов  човном  по  ріках,
Люблю  тебе, і  не  заради  втіхи.   

                Вересень   1995р.