Що на зорях?

Галина Рацок
А що там на зірочках є?
Хто може мені розказати?
А може там казка снує,
Бо хочеться їй мандрувати?
А може там водяться сни
І радість віночки сплітає
У пошуках раю й  весни,
А може там мрія літає?