ОЙ як у садочку зозуля кувала

Татьяна Новик
У зеленому садочку,
 Зозуля кувала.
Мені літа мої молодії ,
Рахувала.
Та про  мою долю,
Дівочу неволю нагадала.
Не кукуй зозуленько.
Не кукуй миленька.
Бо й так лає мати.
Що нехочу нелюбу,
 Рушника віддати.
Той рушник весільний .
Милому вишивала.
Перлами любові
прикрашала.
Та обходить милий мою хату.
Рушничок сльозами випраний.
Маю нелюбу віддати.