Смачний в1ршик

Юлия Рябенко
Кавові родзинки на столі –
Оце і все, що залишилося від тебе.
В минулому зостались безтурботні дні,
Фруктові зустрічі під шоколадним небом.

Забуду сльози, сяду з сонцем пити чай,
Хмаринки з цукру – неба подарунок.
Тебе не запросили... "Вибачай.
Шукай деінде кавовий цілунок".