Р1чечка

Юлия Рябенко
Річечка під сонцем сяє,
Вся виблискує та грає,
Руки-хвилі підіймає,
Та небес не досягає.
Засміялось синє небо:
"Не дістанеш, та й не треба,
Подивись лишень на себе.
Яка користь тут із тебе?
Нащо ж сили ти марнуєш?!
Людям ти життя даруєш!"
Доля в кожного своя!
Свої - місце та ім'я.