Кроленя

Юлия Рябенко
Кроленя таке вухасте,
І м’якеньке, і пухнасте.
Хочеться на ручки взяти,
Тільки треба пильнувати.
Кролики, хоч і маленькі,
Але зубки в них гостренькі.
Можуть трохи покусати,
Як набридне з вами гратись.
Про них треба піклуватись,
Завжди вчасно годувати,
Люблять овочі вони –
Ось такі-от ласуни.