З иншого життя

Юрий Микрюков
А ми знайомі так давно...
Хоч бачимось ми перший раз
І непотрібно безліч фраз
Це все так схоже на кіно

Нам не потрібні ті слова
Наш погляд сам про все сказав
Від цього кругом голова
Ніхто крім нас про це не знав

В цю мить навколо світ затих
Усі думки в душі поникли
І ми не дивимось на них
Для нас вони в ці миті зникли...