Кошенятко

Юлия Рябенко
Кошенятку час вже спатки,
Ось воно помило лапки
І лягло в м"якеньку постіль,
Але сон не йде у гості.
Кошенятко й так, і сяк,
Не засне воно ніяк.
Тільки-но заплющить очі,
Як під вухом хтось воркоче.
Ти не бійся, не лякайся
І під ковдру не ховайся.
Ти, маленьке, ще не знаєщ,
Що це ти себе лякаєш.