Молитва

Сергей Кононенко
                МОЛИТВА


Господь, прости, я знаю, що я винен.
Нема такого тут, щоб вкрай не завинив.
Чи квіти продаю, чи розливаю вина,
Лиш тільки б но свавілля  не чинив.

Прости мені – я знаю, що гнівився
І вчора жебракові знову не подав.
Прости, що фільми непристойні я дивився,
Бульварну пресу із засудженням читав.

І ще прости, з батьками сперечаюсь.
Прости – буваю часто дуже злий.
Я грішний, але все ж щоденно каюсь
І пам’ятаю – не вкради, не вбий...

Прости мені і накажи як знаєш,
Прийму я кару, як слухняний син.
Буває землю з небом порівняєш,
І тут і там я завжди не один.

Соборність є і на землі, і в небі.
І тут і там Господня благодать,
Де кожному дається по потребі,
Бо молиться за нас небесна рать.


                14.12.05р.