Губи

Инна Франчевски
Губи холодні-холодні...
Очі зелені-зелені...
Скільки ти випив сьогодні?
Геть збожеволів без мене...
Ще одну пляшку відкрила...
Хто ти тепер? Скажи!
Це вже не в серці стріли,
А у спині ножі...