In silence of early morning

Ефросин Лунев
In the silence of early morning
I look at God,
and he - to me
and we are with Him
quiet leisurely
talk about eternal life ....
29.04.05 2:30:05
* * *
В тишине раннего утра
я смотрю на Бога,
а Он - на меня
и мы ведем с Ним
тихую неторопливую
беседу о вечной жизни....
29.04.05 2:33:14