Почуття

Вячеслав Романовський
1.
З твоєю обнялась моя душа -
І щось, напевно, сталося відтоді:
В гнізді сиділа досі, мов пташа, -
Тепер літа при будь-якій погоді.

2.
Ти у мені живеш, як пісня,
І підіймаєш на крило
Надії світлі, благовісні,
Щоб все буяло і цвіло
У день ясний і ніч кромішню...