Хлоп ятко

Юля Блюсович
У маленького хлоп'ятки
Була іграшкова хатка.
Він її облаштував
І у гру цікаву грав.

Був у нього телевізор -
Зроблений з коробки.
А на вікнах, замість штор -
Мамині колготки.

Іграшки робив він сам -
З дерева й паперу.
Апельсинку і банан
Їв він на вечерю.

З друзями у гру свою
Гратися любив.
Завжди з шоколадкою
В гості він ходив.

Але й справжню хатку
Мало те хлоп'ятко.
За ним там сумували
Рідні мама й татко.

І почуло раз хлоп'ятко,
Як плаче матуся.
Він їх з татечком любив
В дім знов повернувся.

І матуся знов весела,
Татечко радіє.
Знов ожила та оселя,
ОжилИ всі мрії.