взаимопонимание

Тэта Браян
порозуміння


Сплітаючи воєдино порозуміння,
Не забувайте ходу по орбіті,
Де ваші пристасті, як небо, важливі.
Де цілий світ по кишенях і нині,
Де ваше Я по смугастим відбиткам,
Янголів, що за водою ходили.
Кров свою навпіл, на двох поділили?
Ось вже тоді можна поруч ходити.
Доти ж не буде ніде, як у ліжку,
Раю, що в серці посміли воліти.