Доносить вiтер...

Зиновий Маль
Доносить вiтер менi спiв,
Доносить вiтер про кохання!
Щоб я болiв! щоб заболiв!
Вiдчув найщирiше бажання.

Нехай несе!.. нехай гуде!..
Моя молитва в тихiм словi:
Вона прийде, вона прийде
Для спiлкування, для розмови.

Нехай снiгами замете!..
Нехай несе снiжинки мрii!..
Можливо: зiронька зiйде,
Зiйде ця зiронька надii!

Извините за ошибки - "клава" не та