В зоопарку

Славик Багрин
Із зоопарку лось утік.
Чи то олень,
Чи то тюлень,
Але втікти він зміг.

Він вирвався на волю,але там
Усе пласмасове і неживе.
Так не сподобалось йому усе,
Що повернувся він додому сам.

Мораль.
 Немає місця кращого у світі,
 Ніж рідний дім,в якому жив усе життя.
 І краще людям це все зрозуміти,
 Щоб їх не мучало жорстоке каяття.