My dear friend Мой милый друг

Сантар Амади
I pray my Lord to bless your days,
To give you wisdom, hope and fortune
And to protect you from the hurtful pain,
To make all real what you have ever wanted.

You are my best, my close friend,
My sunshine in a rainy season.
You always feel me, always understand
And I believe it will be so forever.

Молюсь я Богу, чтоб тебя благословил,
Дал мудрости, надежды и удачи
И от лихой беды хранил,
И сделать дал, что ты себе назначил.

Ты самый лучший, самый близкий друг,
Мой лучик солнца в день дождливый,
Тебе понятен моих ощущений круг
И пусть наш общий путь будет необозримо длинным.