САМЕ ТАМ. На муззыку Гершвина

Александрит 4
   Саме там,де цвiтуть магнолii-там саме.
   Саме там,де зустрiв я тебе.
   Саме там море,вiтер,небо i сонце.
   Саме там загубив я себе.
   Саме там поцiлунок уст твОiх солоних,
   Саме там був солодким як мед.
   Саме там очi твОi бУли не проти.
   Саме там загубив я себе.
   Саме там,де цвiтуть магнолii-там саме,
   Саме там,де зустрiв я тебе.
   Саме там,де хвилюэ розум вiтер i море,
   Саме там я шукаю тебе...
 


           14.02.2011г.