Летить думка

Нина Дюбченко
Летить моя  думка аж за небокрай
У далеке небо у веселий гай
там, тиша і спокій, він до мене лине
 каже, що на Україні темна хмара згине.

Буде розквітати сила духу сміла
І прийде до неї розуміння сила
Що в єднанні тільки вона прибуває
І мала дитина про це завжди знає.

Бо земля і небо, то батько і мати
Вони завжди  нас, хочуть сповідати
Вони нам дарують ту любов і силу
Що життя в серцях наших воскресила.

Вони нам дарують вишні білий цвіт
І вогонь для серця, душі Божий світ
І лани широкі і морів красу
І тумани з ранку на траві росу.

Збережемо  дар цей для землі і неба
Отримаємо любов і життя для себе
Вічно жити буде наша Україна
І ділами щирами славить свого сина.

Бо нічого доброго не несе війна
Україна для людей є тільки одна
У кулак давайте силу всю зберемо
Щоби наші дітки не жили даремно.

Щоб побачили вони сильну Україну
Треба щоб у серці холод смерті згинув
Щоби розквітали віра та надія
Щоб вела вперед лиш любові сила.