Брутальний Кай

Ксения Майская
Герда в пошуках заiздила оленiв,
Знову Кай подався в своi  мандри,
Цього разу в Снiговоi  Королеви--
Звабився на тiтчинi  принади.

Вирiшив, що в крижанiй вiтальнi
Можна Брендi  бахнути з морозу,
I на простирадлах в бiлiй спальнi
задавати жару в рiзних позах...

Королева думала про  iнше,
Привезла додому,  i вiдразу
Наказала скласти слово "ВiЧНiСТЬ"
Iз розбитих кришталевих пазлiв!

Кай таке безглуздя бачить вперше,
Вiн байдужий взагалi до лiтер,
-Зовсiм змерзла?!! Я вiддав би краще серце,
Чим над цими вправами сидiти!!

Тiльки не навчання! Не знущайся!
Ребусiв гадати я не вмiю,
Хочеш грати в iгри--роздягайся...
Я--Брутальний Мачо, Ти--Повiя!

Гердо! Не барися! Нiч довкола,
Кай уже добу псуе iй нерви,
Прихопи з аптечки  валiдолу--
Щось кольнуло в грудях Королеви..