Ave maria

Наталья Матвеюк
               

                Над храмом янголи літають,
                Коли ця музика звучить,
                І сліз щасливих не ховають
                У цю священну, дивну мить.
                І з нею до небес злітає
                Органу звук — могутній він, 
                Неначе янголів вітає
                Чарівних дзвонів чистий дзвін.
                Дівочий голос, ніжний, милий
                Її підносить небесам.
                Здається, начебто на крилах
                Це дух святий явився нам.