кiнець...

Бутенко Андрей
а починалось все дуже гарно,
памятаю, тоді дощик легенький,
памятаю, тоді ще не знав я
що в думках ти така ще маленька...

а починалось все дуже приємно,
памятаю ще ті почуття,
що не знав я - все це даремно
ці слова, ці думки, це життя...

а починалось все дуже спокійно,
дуже тихо було на душі,
дуже тихо і дуже вільно,
та не може так бути завжди...

а починалось все якось дивно
дуже гарно і в тишині...
та в думках ти все ще дитина
тож закінчиться все навесні..

14.02.2011 Львів