Кохання це...

Сенин
Кохання - це не тільки слово,
Це стан души, це стан життя,
Воно неначе синє небо,
Нас поглинає в забуття.

Не ходить поруч із зухвальством,
Не потребує зайвих слів.
Коли два серця б'ються разом,
А в голові пташиний спів.

Воно буває дуже різним,
Для когось зорі рахувать,
Для когось пристрасним і щирим,
Ранкова кава, шоколад.

Для когось це безсонні ночі,
Із болем в серці боротьба,
Наповненні сльозами очі,
І на душі лише журба.

Але без нього час минає,
Немов непотріб на сміття,
Саме тому я все ж вважаю,
Кохання в серці - це життя!