Наш д вчата

Георгий 5
Чорні брови карі очі.
Губки ніжні ті дівочі.
Пишна грудь на ній коса,
Струнка постать.
Ось краса.
Іде дівчина така.
Гарна, ніжна, молода.
Отакі у нас дівчата.
Хлопці в’ються, мов шмелята.
Хочуть дівчину кохати.
Руку серце їй віддати.
Де б не був ти на землі.
Не побачиш той краси.
Тільки наші тут дівчата,
Мов квітучі немовлята.
Ніжні, гарні, молоді.
Ще й розумниці які.
А співають як вони?
Наче в хащі солов’ї.
Покохаєш ти дівчину
Народить тобі хлопчину.
Чи дівчатко золоте.
Ніжне, ласкаве оте.
Буде нова тут сім‘я.
Все начну с початку я.

       Георгий5.16.02.11г.