Гашыйк булдым гомергэ

Ямалеев Марс
               
 Ачуланма мине иркэм, чын  союгэ  узенне.
 Мэхэббэтнен  утларында, яндырасын уземне.
 Эллэ юри мине кургэч шаяртасын сузенне.
 Коннэштереп телгэлисен,  тынгысыз  кунелемне.

 Юлларымда сине кургэч ,гашыйк булдым гомергэ.
 Яшибез кук, бу донъяда,  бары тик икэу  генэ.
 Сине генэ  мизгел саен, минем килэ курэсем.
 Сина булган мэхэббэтне, кунелдэн  кичерэсем.

 Телгэлэмэ йорэгемне , узен   куреп   торасын.
 Миндэ белэм,  мэхэббэтне, синдэ мина тоясын.
 Юлларыбыз очрашканда, елмаеп син карыйсын,
 Кызарасын  мине кургэч , шаярткандай буласын.

 Каршыларыма килгэндэ, юлларын  борылмасын.
 Икэу  бергэ кушылырга ,иркэм тап син чарасын.
 Мэхэббэт бакчаларында, булсын гел пешкэн жимеш.
 Дорлэп янган  йорэклэрне, без сундермэскэ  тиеш.