Калинова пiсня

Леся Рузевич
Розцвіта калина
Зірочками білими.
Йдіть до неї парами,
З любими та милими.



Соловейка слухати,
На долю гадати:
З ким ви жити будете,
Діток колихати.



Дозріва калина
Зорями  червоними,
Захища їх листячком,
Начебто долонями.



Не ламайте жадібно:
Попросіть - поділяться,
Віку дасть,здоров'ячка,
Ще й уклінно схилиться.



Не беріть собі усе -
Хай і їй зостанеться.
На снігу намистечком
Зоряним пишаеться.



Все життя - як пісня
Червона калина,
Як кохана,мила,
Рідна Україна.