Благодетель. укр

Николай Грибков
    “Благодійник”.

Партквиток  сховав  в  шухлядку,
почепив  на  шию  хрест,
відтепер  він – богомольний,
 колись – член  К.П.Р.С.
Він – керує,  й  вирішує –
і  раніше  так  було,
та  й  живе  зараз – не гірше,
про  це  знає  все  село.
Крав  і  краде,  як  без  цього,
бо  робота  вже  така,
не  пропустить  він   копійки,
до  долоні   прилипа.
Став  він  дуже  вже  заможним,
благодійний  фонд  відкрив.
І  тепер  він – благодійник,
хоч  людей  завжди  дурив.