Кояш булып керден кунелгэ

Ямалеев Марс
 Ж,ыр
      Булат Давлетов музыкасы.

 Уйламадым  донъяларда,
 Син барын мин ж,анашым.
 Бер курудэн гашыйк булдым,
 Син гузэлгэ аккошом!
          Кун,елемэ килеп керден, ,Син кояш булып бэгърем.
          Гомеремнен, хэр коннэрен,Яктыртып иртэ , кичен.
               
 Синен, назлы кузлэрен,не ,
 Тин,лим зэнгэр куллэргэ .
 Эрим жылы сузлэрен,нэн ,
 Кышкы салкын коннэрдэ.
          Кун,елемэ килеп керден, ,Син кояш булып бэгърем.
          Гомеремнен, хэр коннэрен,Яктыртып иртэ , кичен.
               
 Синен,  исемен,не ятлыйм,
 Мен, кабат ишетсэмдэ.
 Назлы сойгэн ярым минем,
 Яратам сине генэ!
          Кун,елемэ килеп керден, ,Син кояш булып бэгърем.
          Гомеремнен, хэр коннэрен,Яктыртып иртэ , кичен.
               
          
  http://vk.com/audio?id=180092452