А може..

Елена Синько
А  може  я  ніколи  не  кохала  так,  як  кохаю  тебе 
 А  може    я  ніколи  не  кохала  так,  як  ти  мене   
 Мить  проведену  зі  мною  ти  раєм  вважаєш 
 хоча  як  я  люблю  тебе  ти  не  уявляеш 
 
Але  все  мене  і  сміх,і  сльози  й  радість, 
 Все  мене  :  розлука  наша  та  любов 
 але  в  душі  залишиться  осадок, 
 що  полине  в  мою  кров. 

 І  знову  буду  пам"ятати   , 
 і  знову  буду  за  минулим  сумувати , 
 І  знову  буде  в  серці  оживати  :
  надія, віра  та  любов, 
 що  колись  ,так  зігрівали  мою  кров.