Благословляю

Серенити Флавия
Благословляю сонце,
Благословляю день.
Благословляю небо,
Незнайомих людей...
Благословляю квіти,
Благословляю море,
Благословляю місяць,
Благословляю зорі.
Благословляю всесвіт,
Благословляю усі світи!
І це життя земне,
Бо у ньому є ТИ! :)