Таэмницi ночi Тайны ночи Ст. Ольги Афанасьевой

Елена Швец-Васина
Вікна я торкаюсь вустами,
Вітаючи ніч-чарівницю.
О, як змалювати словами
Принадні її таємниці?

Ці відблиски золотоокі
І шепіт зірок і туману,
І смутку обійми вологі,
І сліз безголосе зітхання,

І відчай зів'ялої квітки,
І сумніви, і сподівання...
І плач одинокої скрипки
На марних стежинах чекання.

Вікна я торкаюсь вустами...



Песня "Таємниці ночі" в исп. автора музыки Елены Швец-Васиной с сыном Артёмом Васиным
http://www.youtube.com/watch?v=QH26x3tXMsc

На фото: 19.09.2010 г. Центральная гор. библиотека Днепропетровска. Юбиляр с сыном Артёмом Васиным