Атмосферний тиск

Алёна Губина
Ч'ому немає світла в порожнечі?..
О'станній звук поглинула пітьма.
М'инуло кілька діб з моєї втечі
У' вакуум усміхнених примар.

Т'радиції наклали свій відбиток,
Е'кватором розділюючи світ.
Б'езбарвне джерело не знайде виток,
Е'лектромережа - не знайде дріт.

Н'егода ятрить атмосферні рани.
Е'стети не виносять запах хмар.
М'абуть твоє тепло потроху тане,
А'ж поки не розчиниться у пар.
Є'диний слід. Єдиний та останній...