Янгол

Прохоренко Серафима
Чую шепіт сновидінь і повіки хтось лоскоче.
В теплій темряві удвох, прокидатися не хочу.
Тихе дихання твоє, рівномірний стукіт серця.
Мир і спокій на душі з нами в ковдру загорнеться.
Сплю спокійно – Ти зі мною,
Крила склавши за спиною,
Пригорнув мене до себе…й спиш,
Мій Янгол, той, що з Неба.
А я сплю і бачу, любий, ніби Ти іще живий
Спиш спокійно біля мене…
Цей мій сон такий веселий…
І веселий і сумний.